Herplaatsers in Nederland


Deze honden zijn in Nederland, maar moeten herplaatst worden.


Het adoptiebedrag voor een herplaatshond is € 195,-

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, mailt u
dan naar Mona Koopman adopties@hondzoekthuis.org (onze adoptieconsulenten)

Klik op de naam van de hond.

Jack

Jack
Hai,
Mijn naam is Jack en ik ben 28 mei 2021 als pup van ongeveer 4 maandjes aangekomen in Nederland en geplaatst bij een lief gezin. Inmiddels ben ik ruim 1 jaar oud en geen kleintje meer, ik heb een schofthoogte van 70 cm. Ik ben een onstuimige super enthousiaste lieve kerel die snel overprikkelt kan raken. Dat is nu bij mijn gezin een probleem geworden. Ik woon hier samen met een Jack Russell toen ik nog een pupje was ging dat prima, maar nu ik groot ben vind de Jack Russel me niet meer zo leuk, en dat geeft helaas vaak problemen. Ik wil alleen maar spelen, maar door het verschil in formaat gaat het soms mis, en dat is zowel voor de Jack Russell als voor mij, maar ook voor mijn familie niet leuk. Ik ben een aanhankelijke vent die graag aandacht krijgt en wil spelen. Buiten zie ik overal van alles wat beweegt en wil daar dan achteraan. Ze zoeken voor mij een thuis zonder kleine kinderen, met een baasje die de tijd heeft voor mij en veel met mij wil ondernemen. Ik heb absoluut een buitenruimte nodig ik vind het heerlijk om buiten te zijn! Ee andere hondenvriend van ongeveer hetzelfde formaat zou ik erg leuk vinden.
Ik ken de basisregels heel goed, ik blijf bijvoorbeeld netjes wachten tot ik mijn bakje voer krijg en als we spelen of oefenen ben ik erg gefocust en laat me niet afleiden. Denkt u dat u het juiste baasje voor mij bent? Neem dan contact op en wie weet kunnen we eens kennismaken?

Jack is (na afspraak en voorselectie) te bezoeken bij zijn huidige gezin

Wilt u meer informatie over Jack mailt u dan naar Mona Koopman (onze adoptieconsulente).

Indien u interesse heeft om een van onze honden in huis te nemen realiseert u dan wel, dat een rescue-hond nooit direct een kant en klare hond is. Alle honden die wij bemiddelen zijn geselecteerd op karakter. Dit houdt wel in dat elke hond die in een nieuwe situatie komt, moet acclimatiseren en begeleid moet worden in zijn of haar nieuwe leven. Geduld, tijd en opvoeding is dus essentieel. Kant en klaar honden of pups bestaan niet.
Denk dus goed na voordat u reageert om een rescue hond een 2e kans te geven.

Al onze honden zijn gesteriliseerd/gecastreerd (mits oud genoeg) Voor pups onder de 7 mnd. geldt een sterilisatie/castratieplicht.


naar boven