Herplaatsers in Nederland


Deze honden zijn in Nederland, maar moeten herplaatst worden.


Het adoptiebedrag voor een herplaatshond is € 195,-

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona of Monique op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, mailt u
dan naar Mona Koopman of Monique Kuijper adopties@hondzoekthuis.org (onze adoptieconsulenten)

Klik op de naam van de hond.

Jo-jo
Hallo allemaal
Ik ben Jo-Jo, een mooie mix vent van bijna 2 jaar oud. Ongeveer een jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen maar mijn baasje hier kan mij niet geven wat ik vraag. Ik woon in een te klein huis waar te veel mensen komen, dat vind ik niet altijd fijn en laat dit dan ook merken. Als ik mensen eenmaal ken is het allemaal goed alleen teveel en te vaak vreemde mensen is niets voor mij.
Ik ben ongeveer 55 cm hoog en weeg 28 kilo. Ik ben wel een echte knuffelkont, kom graag lekker bij je op de bank liggen. Andere honden speel ik heel graag mee, katten vind ik iets te interessant, ik ga er niet achteraan maar volg ze wel. Ik luister goed en ken ook aardig wat commando’s, ik kan langere tijd alleen blijven (bij een nieuw baasje zal dit wel weer opnieuw opgebouwd moeten worden omdat alles weer vreemd is). Los lopen kan ik ook prima hoewel ik soms een beetje koppig ben en bananen in mijn oren heb, een beetje puber dus. Eten en slapen doe ik heel graag maar vooral knuffelen.
Kortom ik ben een leuke vent alleen onzeker met vreemden en soms in drukke situaties. Mijn huidige baasje kan mij niet genoeg helpen met mijn onzekerheid. Ik ben op zoek naar een rustige plek waar een grote tuin is en een lief nieuw baasje die heel veel tijd heeft om met mij te wandelen, te fietsen, te laten spelen en uitrazen. Een huis waar niet teveel mensen komen en bij iemand die ervaring heeft met onzekere honden. Jo-Jo wordt niet geplaatst bij kinderen onder de 12.
Jo-jo heeft een paspoort, chip en is gecastreerd. Wilt u meer informatie, neem dan via mail contact op met Monique Kuijper (onze adoptie consulente).
Zij kan u bij een eventuele match in contact brengen met de huidige adoptant van Jo-Jo in Wageningen.

naar boven


Lucy Lu en Bella
Lucy Lu en Bella
Deze twee oudere dames met een verhaal zijn noodgedwongen op zoek naar een nieuw thuis. In verband met ziekte van het baasje. Lucy is een HzH hond die als pup in 2012 naar Nederland is gekomen. Helaas bleek zij na veranderingen in de situatie van haar adoptiegezin niet meer te passen en is zij na wat omzwervingen herplaatst bij een lieve baas. Bella was daar al en is uit een slechte situatie is gehaald. Lucy is samen met Bella dikke vriendinnen geworden en het zou fijn zijn als beiden dames bij elkaar kunnen blijven. Omdat alleen Lucy een HzH-hond is bemiddelen wij in principe alleen voor Lucy maar zoals gezegd het zou heel fijn zijn als de dames bij elkaar kunnen blijven. Al weten we dat het moeilijk zal worden. Beiden dames zijn 9 jaar oud en verblijven nu samen tijdelijk bij een lieve mevrouw. Lucy is een wat nerveuze dame die duidelijke leiding en regelmaat nodig heeft. Bella is in het begin wat angstig en heeft even tijd nodig.
Beiden dames zijn actief, erg lief en aanhankelijk. Lucy vindt water erg leuk. Alleen zijn is wat moeilijk maximaal 2 uur lukt nu zonder serenade, maar als dat langzaam wordt opgebouwd dan kunnen ze dat prima aanleren. Lucy blaft aan de lijn wat naar andere honden maar los speelt ze graag. Beiden zijn goed opgevoed en gehoorzaam uiteraard zullen we in een nieuwe situatie wel wat tijd nodig hebben om te wennen.
Wilt u meer informatie mailt u dan naar Mona Koopman (onze adoptieconsulente)


naar boven