Honden ter adoptie in Nederland


Onderstaande honden zijn al in Nederland - Hiervoor maken wij gebruik van opvanggezinnen.


Kijk ook eens op onze facebook pagina: Stichting-Hond-zoekt-Huis

Heeft U interesse in een van deze honden?
Neem dan contact op met onze adoptieconsulente Mona op volgend mailadres: adopties@hondzoekthuis.org

Het is handig als u in de email alvast het één en ander over u zelf verteld zoals woon-werk en gezinssituatie etc........

Wilt u meer informatie, mailt u
dan naar Mona Koopman adopties@hondzoekthuis.org (onze adoptieconsulenten)Pearl
Hoi,
Ik ben Pearl gevonden op een veld in Spanje samen met waarschijnlijk mijn moeder en vader. We waren er toen niet echt best aan toe, mijn moeder en ik hadden alle twee een hele lelijke wond op onze poot. Helaas was mijn poot niet helemaal te redden en hebben ze een deel moeten amputeren. Dat is inmiddels al een tijdje geleden en ik ben er inmiddels al goed aan gewend. Nadat is eerst tijdelijk in opvang ben geweest in Spanje verblijf ik nu bij een opvang in Nederland. (Thorn) Ik doe het daar heel goed was in het begin erg angstig (niet zo gek na alles wat ik heb meegemaakt!) Hieronder een verslagje van mijn lieve opvangmama:

Pearl is een superlief, sociaal, zachtaardig, speels en vrolijk meisje van ca. 14 kilo, en bijna 2 jaar oud. Zij gaat steeds makkelijker om met het verlies van 'n stukje van haar poot en rollebolt met de andere honden door het huis of de tuin. Gelukkig zaten haar angsten niet zo diepgeworteld, ze lijkt ze achter zich te hebben gelaten, vindt alleen een halsbandje nog wat onwennig. Maar ik mag haar tuigje gewoon omdoen en dan gaat zij graag meewandelen. Buiten wordt zij ook steeds zelfverzekerder maar degene die Pearl adopteert moet wel geduldig met haar zijn en dat vertrouwen opbouwen. Mee in de auto gaat ook goed. Pearl is zindelijk en speelt, zoals gezegd, vrolijk met alle honden hier, reuen en teven. Zij luistert goed naar haar naam en komt naar binnen als ik haar roep. Zij komt, als ze je eenmaal vertrouwt, graag bij je liggen of een aai halen. Visite is ook nog spannend maar na een paar keer mag die haar ook aaien. Pearl kan goed een paar uur alleen blijven, gaat dan niet blaffen of slopen [hier wel met andere honden]. We vermoeden dat zij ook samen met katten kan, buiten gaat ze er in ieder geval niet achteraan. Zij heeft geen bak- of voernijd en is gesteriliseerd, ingeënt en naar behoren ontwormd.

We zoeken voor Pearl hele lieve baasjes die de tijd voor haar hebben maar haar ook de tijd willen geven!
Pearl is (na afspraak en voorselectie) te bezoeken bij haar opvang.
Wilt u meer informatie mailt u dan naar Mona Koopman (onze adoptieconsulente)

Al onze honden zijn gesteriliseerd/gecastreerd (mits oud genoeg) Voor pups onder de 7 mnd. geldt een sterilisatie/castratieplicht.


naar boven